| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mad Hatter Site Admin

|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 8:30 am Temat postu: Napisy - zróbmy to do końca! |
|
|
Cieszę się, że robienie napisów nie stoi w miejscu i ciągle powstają kolejne. Dlatego założyłem ten wątek, żeby umożliwić jakąś wymianę informacji wszystkim zainteresowanym tłumaczeniem. Zostało jeszcze tylko parę odcinków trzeciego sezonu i cały czwarty, a wtedy cały serial będzie przetłumaczony!
Dotychczasowe tłumaczenia tworzyło kilka osób. Jeśli ktoś chciałby pomóc w następnych, to niech się tu wpisze i poda, za jakie odcinki się zabiera, albo czy czegoś nie potrzebuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metalmessiah
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja na pewno zabiorę się za tłumaczenie pozostałych odcinków. Trochę schodzi z tym, ale zawsze do przodu idzie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nerevar
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 9:27 am Temat postu: |
|
|
dolacze sie do tlumaczenia, tylko prosze o info kto sie ktorymi odcinkami zajmuje, zeby nie robic sobie zbednej pracy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mad Hatter Site Admin

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 1:49 am Temat postu: |
|
|
| no jak narazie wrzucilem kolejne dwa tlumaczenia. metalmessiah, mozesz napisac, ktore teraz robisz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metalmessiah
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 1:13 am Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że tak późno odpisuję. Robię teraz oczywiście 3x09 - Asylum  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rudy102
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Przypominam, że dysponuję angielskimi wersjami napisów do sezonu 3 i 4 (czasy pasują, tak, że odpada 75% roboty - synchronizacja, to okropne i strasznie niewdzięczne zadanie. _________________ KOMPUTER UZALEŻNIA !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandragora
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 1:42 pm Temat postu: Asylum |
|
|
| Mam część napisów do Asylum (sez.3 odc.9) .Jeśli ktoś chce, proszę bardzo. Napiszcie, które odcinki jeszcze nie są na niczyim warsztacie, bo bez sensu robić podwójną robotę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|