Forum duesouth.org Strona Główna duesouth.org
Forum dyskusyjne serialu "Due South"

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RCW-139 13-15 SIERPIEŃ 2010

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum duesouth.org Strona Główna -> Due South
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
consul2002

PostWysłany: Wto Sty 05, 2010 12:15 pm    Temat postu: RCW-139 13-15 SIERPIEŃ 2010 Odpowiedz z cytatem

Witajcie Fani DS!!!!

Właśnie znalazłem na jednej z kanadyjskich stron fanów DS informację odnośnie tegorocznego spotkania fanów - http://www.rcw139.org/rcw_139_2010/shop.php. Osobiście jestem zdecydowany jechać, ale wolałbym (z oczywistych względów) znaleźć towarzystwo na tę odległą niebezpieczną podróż na dalekie Północne Terytoria Smile. Jeżeli więc znajdzie się ktoś chętny proszę o kontakt: david@consul2002.eu

ważna informacja!!! wyczytalem, że osoby, które wpłacą szybciej pieniążki na zakup biletów dostaną zwrot części depozytu, więc warto się szybciej zdecydować!

Pozdrawiam i Diękuję uprzejmie za informację!
Dawid
PS.
Jestem w stałym kontakcie z organizatorami, więc jeżeli chcecie uzyskać jakieś informacje serdecznie zapraszam!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mad Hatter
Site Admin

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 5:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mała poprawka co do adresu: http://www.rcw139.org/
Dostałem oficjalne zaproszenie dla polskich fanów od organizatorów tego spotkania. Poniżej moje swobodne tłumaczenie:

Cytat:
Uwaga wszyscy polscy fani Due South! Tegoroczny zjazd odbędzie się 13-15 sierpnia 2010, w hotelu Bloor Yorkville Mariott w Toronto, w Kanadzie.

Na chwilę obecną mamy już długą listę zaproszonych gości (ciągle się powiększa!):
Obsada: David Marciano, Ramona Milano, Catherine Bruhier, Tom Melissis, Tony Craig, Jim Bracchitta
Ekipa: Steve DiMarco (reżyser) Jay Semko (muzyka), Ken Quinn (kierownik kaskaderów?), Kevin Rushton (kaskader)

W planach wiele ciekawych wydarzeń. Na stronie http://www.rcw139.org można się zarejestrować, zarezerwować hotel ze specjalną zniżką, albo tylko kupić zestaw gadżetów, jeśli ktoś nie może przyjechać.

Dużo osób się na to wybiera?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mieki_wafel

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 11:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a zna ktos calkowity koszt takiego wypadu... tzn przelot samolotem w obydwie strony... hotel na miejscu itp... bo ja jestem bardzo chetny tylko nie wiem czy taki wypad jest na moja kieszen
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mad Hatter
Site Admin

PostWysłany: Pią Mar 12, 2010 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ze 2000-3000zl na przelot w obie strony, sama full rejestracja na impreze razem z jakims specjalnym obiadem kosztuje w przeliczeniu z 600zl. Hotel ze cztery stowki za noc, no ale przeciez mozna poszukac czegos tanszego. Generalnie troche to kosztuje...
Powrót do góry
consul2002

PostWysłany: Sob Mar 13, 2010 11:29 am    Temat postu: KOSZTY Odpowiedz z cytatem

Witam Serdecznie!

Jak juz napisałem powyżej jestem w kontakcie z organizatorami, ponieważ wszystko na to wskazuje, że pojadę na RCW-2010, w prawdzie okupię wizytę w Toronto rezygnacją wszystkich innych przyjemności zaplanowanych na ten rok, ale co tam! Raz się żyje.

W kwestii kosztów. Z tego co sprawdzałem to najbardziej opłaca się lecieć z Warszawy, ponieważ różnica w kosztach biletów z Barlina czy Hamburga jest niewielka, a tam też trzeba dojechać. Sam bilet w tym układzie (bez względu czy jest AirCanada, czy LOT) wynosi w przybliżeniu 3200 zł. Cena jest wyższa niż przeciętnie, ponieważ jest to sezon. Pobyt na miejscu to 139 $, jednak są to pokoje dwu- osobowe, więc składając się w dwuch cena to ok 70$, co nawet na Polskie warunki i klasę hotelu jest nieosiągalne. Niestety nie wiem nic na temat kosztów poruszania się na miejscu, ale zbieram tego rodzaju informacje i jak dowiem sie czegoś konkretnego (np koszt biletu tygodniowego na metro - o ile takowy istnieje) dam znać.

Jeeli ktoś ma jakieś uwagi odnośnie powyższych informacji, lub znajdzie jakąś tańszą opcję wylotu proszę o informację... także na maila: david@consul2002.eu

Pozdrawiam i dziękuję uprzejmie za przeczytanie!
David!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Cube

PostWysłany: Nie Maj 02, 2010 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałem polecieć na zjazd w 2008 roku ale się nie udało. Teraz znowu jest okazja i poważnie się nad tym zastanawiam. Liczę na dalesze informacje na forum.
Powrót do góry
vento

PostWysłany: Pon Maj 03, 2010 11:42 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest ciekawa opcja dla tych, którzy chcieliby jechać, a nie mogą. Można zamówić tzw. Goodie Bag, czyli zestaw upominków związanych z tegorocznym zlotem. Jego zawartość ma być niespodzianką, wiadomo jednak, że będzie zawierać minimum cztery lub pięć gadżetów, z których jednym będzie koszulka. Podczas ostatniego zlotu w 2008 roku Goddie Bag zawierał koszulkę, latarkę do kluczy, kompas na karabińczyku, długopis, pamiątkowe karty, Milk Duds (tak, właśnie te z odcinka Witness), program imprezy i autograf Paula Grossa. Całkowity koszt razem z wysyłką do Europy kosztuje 65 CAD, jeśli zamówicie z koszulką w rozmiarze S, M, L lub XL. W przypadku koszulek o rozmiarach XXL i XXXL trzeba dopłacić 5$. I uzbroić się w cierpliwość, upominki będą wysyłane dopiero po konwencji, czyli w sierpniu. Więcej informacji tu: http://www.rcw139.org/rcw_139_2010/shop.php?cat=8
Ja już zamówiłam Mr. Green
vento

PostWysłany: Sob Sie 28, 2010 2:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Był ktoś w końcu czy nikt się nie zdecydował? Ja właśnie odebrałam z poczty Goodie Bag Mr. Green
Cube

PostWysłany: Sob Sie 28, 2010 3:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba i tym razem nikt nie pojechał. W sieci (YouTube) można sobie zobaczyć filmy ze zjazdu, jest też troche zdjęć.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum duesouth.org Strona Główna -> Due South Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: