Forum duesouth.org Strona Główna duesouth.org
Forum dyskusyjne serialu "Due South"

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sugestie, propozycje... czyli rzecz o dalszym strony rozwoju

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum duesouth.org Strona Główna -> Due South
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mad Hatter
Site Admin

PostWysłany: Czw Lut 17, 2005 7:22 pm    Temat postu: Sugestie, propozycje... czyli rzecz o dalszym strony rozwoju Odpowiedz z cytatem

No właśnie, jakie macie pomysły co należy dodać na stronie? Może sami mi coś podeślecie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Capoman

PostWysłany: Pią Lut 18, 2005 9:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może jakiś dział poświęcony edycji DVD Na Południe ? O zawartych dodatkach, zdjęcia okładek, recenzja dvd (jeśli takowa gdzieś jest po angielsku - można przetłumaczyć). Na razie nic ciekawszego nie przyszło mi do głowy Wink
Powrót do góry
madziik

PostWysłany: Sro Lut 15, 2006 11:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zrobmy sobie klan na www.kurnik.pl hehehe. Nazwiemy sie nick_DS (due south) Razz
Cube

PostWysłany: Nie Lut 26, 2006 2:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może jakieś nowe tapety i wygaszacze by się przydałySmile
Powrót do góry
William_Munny

PostWysłany: Pon Lip 09, 2007 6:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja myśle, że przydałoby się poszerzenie horyzontów. Chodzi mi tu o poświęcenie troszke miejsca na stronie nie tylko serialowi due south ale także jakiejś innej produkcji może z udziałem aktorów z due south a może po prostu jakiejś równie ciekawej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
vento

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 6:38 pm    Temat postu: Ranking Odpowiedz z cytatem

Witam forumowiczów!
Może by zrobić ranking odcinków?
Piszcie, który Waszym zdaniem jest najlepszy, a który najgorszy.
mieki_wafel

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 9:20 pm    Temat postu: cze Odpowiedz z cytatem

wg mnie najwazniejsza sprawa... i mam nadzieje ze nie jedna osoba sie ze mna zgodzi... trza by poszukac gdzies tego dokumentu "ride forever" i wrzucic to gdzies na neta zeby kazdy mogl se to sciagnac (sam tego szukam) no i oczywiscie zrobic do tego jakies tlumaczenie... wg mnie jest to priorytetowa sprawa jesli chodzi o to co mozna jeszcze na ta stronke wrzucic... fajnie jest posluchac jak glowni bohaterowie opowiadaja po latach o tym serialu... jest ten film na www.youtube.com ale jest tylko w wersji angielskiej wiec dla znajacych jezyk nie ma problemu no ale dla takich jak ja to jest "mina" ;/ wiec bardzo prosze o spelnienie mojej prosby. pozdro dla wszystkich
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum duesouth.org Strona Główna -> Due South Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: