| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mad Hatter Site Admin

|
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 7:22 pm Temat postu: Sugestie, propozycje... czyli rzecz o dalszym strony rozwoju |
|
|
| No właśnie, jakie macie pomysły co należy dodać na stronie? Może sami mi coś podeślecie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Capoman
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2005 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Może jakiś dział poświęcony edycji DVD Na Południe ? O zawartych dodatkach, zdjęcia okładek, recenzja dvd (jeśli takowa gdzieś jest po angielsku - można przetłumaczyć). Na razie nic ciekawszego nie przyszło mi do głowy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madziik
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Zrobmy sobie klan na www.kurnik.pl hehehe. Nazwiemy sie nick_DS (due south)  _________________ I LOVE THIS GAME!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cube
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Może jakieś nowe tapety i wygaszacze by się przydały |
|
| Powrót do góry |
|
 |
William_Munny
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 6:13 pm Temat postu: |
|
|
| A ja myśle, że przydałoby się poszerzenie horyzontów. Chodzi mi tu o poświęcenie troszke miejsca na stronie nie tylko serialowi due south ale także jakiejś innej produkcji może z udziałem aktorów z due south a może po prostu jakiejś równie ciekawej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vento

|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 6:38 pm Temat postu: Ranking |
|
|
Witam forumowiczów!
Może by zrobić ranking odcinków?
Piszcie, który Waszym zdaniem jest najlepszy, a który najgorszy. _________________ www.duesouth.prv.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieki_wafel
|
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 9:20 pm Temat postu: cze |
|
|
| wg mnie najwazniejsza sprawa... i mam nadzieje ze nie jedna osoba sie ze mna zgodzi... trza by poszukac gdzies tego dokumentu "ride forever" i wrzucic to gdzies na neta zeby kazdy mogl se to sciagnac (sam tego szukam) no i oczywiscie zrobic do tego jakies tlumaczenie... wg mnie jest to priorytetowa sprawa jesli chodzi o to co mozna jeszcze na ta stronke wrzucic... fajnie jest posluchac jak glowni bohaterowie opowiadaja po latach o tym serialu... jest ten film na www.youtube.com ale jest tylko w wersji angielskiej wiec dla znajacych jezyk nie ma problemu no ale dla takich jak ja to jest "mina" ;/ wiec bardzo prosze o spelnienie mojej prosby. pozdro dla wszystkich |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|